• линкедин
  • youtube

Каков е ефектот на лакот за чевли?

Лак за чевлие производ кој се користи за полирање и поправка на кожни чевли или чизми, и зајакнување на нивната водоотпорна, може да го продолжи животниот век на обувките.Лак за чевлиобично е восок или паста.Подготовка за бришење на површината на кожените чевли за да бидат чисти и сјајни.Постојат течни, емулзија, полу-цврсти, цврсти, главната компонента е восок.
Купилак за чевли, треба да се полира во чевли по светло, лесно да се исуши собирање, без силен посебен мирис за добро.
1. Изберете алуминиумско црево залак за чевли, чист изглед заштитна марка шема, светла боја, директно тело, директно и полно, заптивката за заварување на опашката е цврста, нема истекување, не отворајте го капакот не мирисалак за чевли;Налак за чевлине се прелева по отворањето на капакот.Кога цевката е лесно притиснато, устата на цевката зема масло, алак за чевлие подмачкан и нежен.Завртката на капакот на цевката може да се затегне и лесно да се одврти.
2. Изберете ја кутијата Tieflatлак за чевли, изгледот модел заштитен знак е јасен, бојата е светла, не може да мириса налак за чевлипред да го отворите капакот, по отворањето на капакот, налак за чевлиповршината е мазна, светла, мазна, без линии, без пукнатини, без бел крем, без колачи.Не постои јаз меѓулак за чевлии железен капак, а капакот може слободно да се отвори.
3. Течностлак за чевлитреба да бидат избрани со прекрасен изглед, без прекин на телото на пакувањето, сигурен капак на пакувањето и без прелевање мирис.
Преку горенаведениот вовед, можете да ја знаете улогата налак за чевлии каков тип налак за чевлидобро е.


Време на објавување: 17-ти февруари 2023 година