• линкедин
  • youtube

Кои се карактеристиките на различните лавици за чевли?

Различна облека бара различни чевли, високи потпетици, мали кожни чевли, патики, Doc Martens итн.
Како може толку многу чевли помалкудржач за чевли,држач за чевлитип и чевли, секакви.

1. Едноставна решетка за чевли
Едноставнодржач за чевлиима многу предности.Од гледна точка на изгледот, убавиот и дарежлив, едноставен дизајн и практична функција, а малата големина, заштеда на простор, нема да зафаќа премногу затворен простор.
Од материјална гледна точка, едноставнодржач за чевлиможе да се подели на пластика, дрвена и челикдржач за чевли, овие материјали се зелени, евтини и потрајни, отпорни на абење, погодни за едноставен мебел.
Од гледна точка на трошоците, едноставнодржач за чевлицената е ниска, не зазема премногу трошоци за домаќинството и може да се замени во секое време, исто така, не поради болката во факторот цена.
2. Еко-пријателски домаќинстводржач за чевли
Еколошки домаќинстводржач за чевлие направен од еколошка смола и други материјали, лесно се монтира и лесно се чисти.Во споредба со традиционалната пластикадржач за чевли, не само формата (држач за чевлиголемината е попроменлива, издржливоста на материјалот исто така ви дозволува да не се грижите за товарот.Овој вид на решетката за чевли изгледа моден дарежлив, погоден за модерниот животен вкус.
3. Полица за чевли од нерѓосувачки челик
Нерѓосувачки челикдржач за чевлиуредот е едноставен, лесен материјал е лесен за носење.И цената е релативно евтина, нема да донесе економски притисок врз семејството.


Време на објавување: Февруари 10-2023